La cerdanya al complet

Sortida del lloc d’origen a l’hora convinguda. Breus parades en ruta. Arribada a l’hotel i Dinar. Després de dinar visitarem el museu del bosc, antic assecador de pinyes que ha estat restaurat i convertit en un museu on s’explica el procés de desforestació que va sofrir la Península Ibèrica i la creació de l’assecador per a poder efectuar les repoblacions forestals. També una col·lecció d’eines que s’empraven en els treballs forestals i la maquinària pròpia de la instal·lació. Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

Esmorzar. Sortida cap a la Seu d’Urgell, capital de la comarca de l’Alt Urgell on, amb guia local, visitarem el seu barri antic posant l’accent principal a la Catedral de Santa María, construïda en el S.XII, sent l’edifici més emblemàtic de la ciutat. És, a més, l’única catedral romànica que es conserva a Catalunya. A continuació ens desplaçarem fins a Andorra. Dinar a Andorra. Després de dinar visitarem els carrers principals del petit país dels pirinencs i podrem gaudir de temps lliure per a poder passejar pel seu centre comercial. Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

Esmorzar. Al matí visitarem Bellver de Cerdanya. Aquesta és una de les viles amb més història. En ella destaca el barri antic, amb restes de la muralla del castell que formava una línia de fortificacions i torres de mira. Continuarem fins a Talló on trobem la catedral de la Cerdanya, Santa María de Talló, església que a partir de l’any 1842 és Santuari i va ser declarada en 1993 bé d’interès cultural. Graelladada de Muntanya a l’hotel. A la tarda gaudirem d’un Quinto amb premis especials. Sopar i allotjament.

Esmorzar. Sortida cap a Bolvir on, amb guia local, visitarem l’Espai Ceretània. L’Espai Ceretània és el centre de difusió del patrimoni arqueològic del Castellot de Bolvir, un dels pocs poblats ibèrics localitzat al Pirineu i el més important dels ceretans. A continuació ens dirigirem a Puigcerdà on visitem una explotació agrícola dedicada a l’elaboració de productes làctics. Allà podrem degustar alguns dels seus productes. Dinar a l’hotel. A la tarda visitarem Puigcerdà, capital de la comarca. Es té coneixement de la població des de la seva formació en el segle XII. Com a centre comercial, són importants el mercat setmanal i les fires i mercats artesanals que se celebren sovint. Amb més de 250 botigues i una gran varietat de restaurants, són aparadors de la gastronomia de la comarca. A continuació ens dirigirem a Llívia, poble enclavat en territori francès i que alberga la farmàcia Esteve, una de les més antigues d’Europa (entrada inclosa). Actualment forma part del Museu Municipal de Llívia. Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

Esmorzar. Sortida cap a Vilafranca de Conflent. Distingida amb el segell d’un dels Pobles Més Bells de França, Vilafranca de Conflent és també una ciutat medieval fortificada per Vauban amb tres espais declarats patrimoni mundial de la UNESCO. En aquest sentit, Vilafranca de Conflent és una visita imprescindible d’aquesta zona per a tots els amants de l’obra de Vauban i del patrimoni, sense oblidar la ciutat i els seus carrerons de pedra, plens d’encant. Dinar a Vilafranca. Després de dinar visitarem les Coves Gran Canaletes, coves que es troben al peu del Massís del Canigó. Retorn a l’hotel, sopar i animat ball de comiat amb música en viu, tot acompanyat amb coca i moscatell. Allotjament.

Esmorzar. Matí lliure per Bellver. Dinar especial de fi de viatge amb copeta de Cava. A l’hora convinguda sortirem cap al lloc d’origen. Breus parades en ruta. Arribada i fi dels nostres serveis.

35-40 places: 495 €
41-45 places: 480 €
>45 palces: 473 €

Suplement individual: 55 €/persona

Una plaça gratuïta cada 25 places de pagament.

Suplement per persona:
Catalunya: preu base
Comunitat Valenciana: 23 €
Aragó: 23 €
La Rioja: 23 €
Resta de comunitats autònomes: 35 €

Extres a l’hotel, entrades a museus i monuments, guies oficials o qualsevol altre servei no indicat en l’apartat «inclou».

Preu per persona:
Campanar de Puigcerdà: 2 €.
Guia local mig dia: 5 €.

• Bellver. dia sencer.
• Puigcerdà, Bolvir i Llívia: dia sencer.
• La Seu i Andorra: dia sencer.
• Vilafranca de Conflent: dia sencer.