Sortida del lloc d’origen a l’hora convinguda. Breus parades en ruta. Arribada a l’hotel i Dinar. Després de dinar visitarem el museu del bosc, antic assecador de pinyes que ha estat restaurat i convertit en un museu on s’explica el procés de desforestació que va sofrir la Península Ibèrica i la creació de l’assecador per a poder efectuar les repoblacions forestals. També una col·lecció d’eines que s’empraven en els treballs forestals i la maquinària pròpia de la instal·lació. Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

Esmorzar. Sortida cap a la Seu d’Urgell, capital de la comarca de l’Alt Urgell on, amb guia local, visitarem el seu barri antic posant l’accent principal a la Catedral de Santa María, construïda en el S.XII, sent l’edifici més emblemàtic de la ciutat. És, a més, l’única catedral romànica que es conserva a Catalunya. A continuació ens desplaçarem fins a Andorra. Dinar a Andorra. Després de dinar visitarem els carrers principals del petit país dels pirinencs i podrem gaudir de temps lliure per a poder passejar pel seu centre comercial. Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

Esmorzar. Al matí realitzarem una visita panoràmica per la Cerdanya i Capcir. Farem breus parades a Montlluís i Les Angles. Per Dinar, Graelladada de Muntanya a l’hotel. A la tarda gaudirem d’un Quinto amb premis especials. Sopar i allotjament.

Esmorzar. Sortida cap a Ribes de Freser, on agafarem el cremallera per arribar fins a la Vall de Núria. El cremallera té un recorregut de 12,5 km i supera un desnivell de més de 1.000 metres L’estació de muntanya Vall de Núria, d’una riquesa natural i paisatgística única, està situada dins del Pirineu Oriental, en el terme municipal de Queralbs. A Núria podrem descobrir un entorn incomparable on les aigües del riu Núria poden escolar-se només per unes estretes i profundes gorges excavades enmig d’aquesta roca dura, fins trobar-se amb la vall del Freser, riu que a Ripoll s’uneix al Ter. Dinar en restaurant. Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

Esmorzar. Sortida cap a La Pobla de Lillet on visitarem els Jardins Artigas. L’obra va ser un símbol d’agraïment de l’arquitecte vers la família Artigas, que el va allotjar a casa seva mentre ell treballava en la construcció del Xalet del Catllaràs com a habitatge pels treballadors i enginyers de les mines que extreien carbó per a la fàbrica de ciment d’Asland. Dinar a La Pobla. Després de dinar visitarem el Museu del Ciment, museu que permet viatjar en el temps per descobrir la història de la fàbrica i dels seus voltants. Amb tot, ofereix un ampli ventall de propostes lúdiques i culturals. Retorn a l’hotel, sopar i animat ball de comiat amb música en viu, tot acompanyat amb coca i moscatell. Allotjament.

Esmorzar. Després d’esmorzar visitarem l’església de Santa Maria de Talló. Se l’ha anomenada també la catedral de la Cerdanya. L’absis, del segle XI, està decorat amb arcuacions llombardes i el campanar és del segle XVII. A l’interior es venera la imatge de la Mare de Déu del Talló, del segle XIII. Dinar especial de fi de viatge amb copeta de Cava. A l’hora convinguda sortirem cap al lloc d’origen. Breus parades en ruta. Arribada i fi dels nostres serveis.

35-40 places: 525 € /persona
41-45 places: 510 €/persona
>45 palces: 503 €/persona

Suplement individual: 55 €/persona

Una plaça gratuïta cada 25 places de pagament.

Suplement per persona:
Catalunya: preu base
Comunitat Valenciana: 23 €
Aragó: 23 €
La Rioja: 23 €
Resta de comunitats autònomes: 35 €

Extres a l’hotel, entrades a museus i monuments, guies oficials o qualsevol altre servei no indicat en l’apartat «inclou».

Preu per persona:
Guia local mig dia: 5 €.

• Panoràmica Cerdanya i Capcir. Mig dia.
• La Seu i Andorra: dia sencer.
• La Pobla de Lillet: dia sencer.
• Vall de Núria: dia sencer.