Sortida del lloc d’origen a l’hora convinguda. Breus parades en ruta. Arribada a l’hotel i Dinar. Després de dinar visitarem el museu del bosc, antic assecador de pinyes que ha estat restaurat i convertit en un museu on s’explica el procés de desforestació que va sofrir la Península Ibèrica i la creació de l’assecador per a poder efectuar les repoblacions forestals. També una col·lecció d’eines que s’empraven en els treballs forestals i la maquinària pròpia de la instal·lació. Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

Esmorzar. Sortida cap a la Seu d’Urgell, capital de la comarca de l’Alt Urgell on, amb guia local, visitarem el seu barri antic posant l’accent principal a la Catedral de Santa María, construïda en el S.XII, sent l’edifici més emblemàtic de la ciutat. És, a més, l’única catedral romànica que es conserva a Catalunya. A continuació ens desplaçarem fins a Andorra. Dinar a Andorra. Després de dinar visitarem els carrers principals del petit país dels pirinencs i podrem gaudir de temps lliure per a poder passejar pel seu centre comercial. Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

Esmorzar. Al matí realitzarem una visita panoràmica per la Cerdanya i Capcir. Farem breus parades a Montlluís i Les Angles. Per Dinar, Graelladada de Muntanya a l’hotel. A la tarda gaudirem d’un Quinto amb premis especials. Sopar i allotjament.

Esmorzar. Sortida cap a Bolvir on realitzarem una visita guiada a l’espai Ceretània. L’Espai Ceretània és el centre de difusió del patrimoni arqueològic del Castellot de Bolvir, un dels pocs poblats ibèrics localitzat al Pirineu i el més important dels ceretans. Dinar . Després de dinar ens desplaçarem fins a Martinet on visitarem el parc dels Búnquers. A través d’un muntatge museogràfic innovador, basat en diferents audiovisuals, el centre de visitants del Parc dels Búnquers recrea d’una manera totalment rigorosa però suggeridora l’atmosfera que envoltava el món d’aquestes construccions. Dóna les claus per entendre el context històric que va portar a construir aquesta colossal línia fortificada, i permet reviure (mitjançant la raó, però també amb els sentits) la sensació d’angoixa i d’incertesa i també l’horror dels esdeveniments polítics d’aquell moment. L’objectiu és arribar a entendre perquè es van construir aquests búnquers i quin sentit van tenir en la seva època. Retorn a l’hotel, sopar i animat ball de comiat amb música en viu, tot acompanyat amb coca i moscatell. Allotjament.

Esmorzar. Després d’esmorzar visitarem l’església de Santa Maria de Talló. Se l’ha anomenada també la catedral de la Cerdanya. L’absis, del segle XI, està decorat amb arcuacions llombardes i el campanar és del segle XVII. A l’interior es venera la imatge de la Mare de Déu del Talló, del segle XIII. Dinar especial de fi de viatge amb copeta de Cava. A l’hora convinguda sortirem cap al lloc d’origen. Breus parades en ruta. Arribada i fi dels nostres serveis.

35-40 places: 393 € /persona
41-45 places: 382 €/persona
>45 palces: 376 €/persona

Suplement individual: 40 €/persona

Una plaça gratuïta cada 25 places de pagament.

Suplement per persona:
Catalunya: preu base
Comunitat Valenciana: 23 €
Aragó: 23 €
La Rioja: 23 €
Resta de comunitats autònomes: 35 €

Extres a l’hotel, entrades a museus i monuments, guies oficials o qualsevol altre servei no indicat en l’apartat «inclou».

Preu per persona:
Guia local mig dia: 5 €.

• Panoràmica Cerdanya i Capcir. Mig dia.
• La Seu i Andorra: dia sencer.
• Bolvir i Martinet: dia sencer.