Sortida del lloc d’origen a l’hora convinguda. Breus parades en ruta. Arribada a l’hotel i Dinar. Després de dinar visitarem el museu del bosc, antic assecador de pinyes que ha estat restaurat i convertit en un museu on s’explica el procés de desforestació que va sofrir la Península Ibèrica i la creació de l’assecador per a poder efectuar les repoblacions forestals. També una col·lecció d’eines que s’empraven en els treballs forestals i la maquinària pròpia de la instal·lació. Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

Esmorzar. Sortida cap a la Seu d’Urgell, capital de la comarca de l’Alt Urgell on, amb guia local, visitarem el seu barri antic posant l’accent principal a la Catedral de Santa María, construïda en el S.XII, sent l’edifici més emblemàtic de la ciutat. És, a més, l’única catedral romànica que es conserva a Catalunya. A continuació ens desplaçarem fins a Andorra. Dinar a Andorra. Després de dinar visitarem els carrers principals del petit país dels pirinencs i podrem gaudir de temps lliure per a poder passejar pel seu centre comercial. Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

Esmorzar. Al matí realitzarem una visita panoràmica per la Cerdanya i Capcir. Farem breus parades a Montlluís i Les Angles. Per Dinar, Graelladada de Muntanya a l’hotel. A la tarda gaudirem d’un Quinto amb premis especials. Sopar i allotjament.

Esmorzar. Sortida cap a Bolvir on, amb guia local, visitarem l’Espai Ceretània. L’Espai Ceretània és el centre de difusió del patrimoni arqueològic del Castellot de Bolvir, un dels pocs poblats ibèrics localitzat al Pirineu i el més important dels ceretans. A continuació ens dirigirem a Puigcerdà on visitem una explotació agrícola dedicada a l’elaboració de productes làctics. Allà podrem degustar alguns dels seus productes. Dinar a l’hotel. A la tarda visitarem Puigcerdà, capital de la comarca. Es té coneixement de la població des de la seva formació en el segle XII. Com a centre comercial, són importants el mercat setmanal i les fires i mercats artesanals que se celebren sovint. Amb més de 250 botigues i una gran varietat de restaurants, són aparadors de la gastronomia de la comarca. A continuació ens dirigirem a Llívia, poble enclavat en territori francès i que alberga la farmàcia Esteve, una de les més antigues d’Europa (entrada inclosa). Actualment forma part del Museu Municipal de Llívia. Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

Esmorzar. Sortida cap a Cercs on visitarem les Mines de Carbó. El Museu de les Mines de Cercs, dedicat monogràficament al carbó, és un museu de tècnica i d’història i, al mateix temps, vol ser un centre d’interpretació per explicar i donar a conèixer les múltiples i estretes relacions entre aquest combustible fòssil i l’entorn geològic, paisatgístic, econòmic i humà de l’Alt Berguedà. Dinar a Berga. Després de dinar anirem fins a Santa Maria de Merlès on visitarem el centre de Camadoca, centre on es realitzen tasques de conservació de fauna autòctona dels nostres rius i boscos. L’educació i sensibilització ambiental és un pilar fonamental per a la conservació de moltes espècies de fauna i flora. Retorn a l’hotel, sopar i animat ball de comiat amb música en viu, tot acompanyat amb coca i moscatell. Allotjament.

Esmorzar. Matí lliure per Bellver. Dinar especial de fi de viatge amb copeta de Cava. A l’hora convinguda sortirem cap al lloc d’origen. Breus parades en ruta. Arribada i fi dels nostres serveis.

35-40 places: 495 € /persona
41-45 places: 480 €/persona
>45 palces: 473 €/persona

Suplement individual: 55 €/persona

Una plaça gratuïta cada 25 places de pagament.

Suplement per persona:
Catalunya: preu base
Comunitat Valenciana: 23 €
Aragó: 23 €
La Rioja: 23 €
Resta de comunitats autònomes: 35 €

Extres a l’hotel, entrades a museus i monuments, guies oficials o qualsevol altre servei no indicat en l’apartat «inclou».

Preu per persona:
Campanar de Puigcerdà: 2 €.
Guia local mig dia: 5 €.

• Panoràmica Cerdanya i Capcir. Mig dia.
• Puigcerdà, Bolvir i Llívia: dia sencer.
• La Seu i Andorra: dia sencer.
• Cercs i Camadoca: dia sencer.